Nejnovější recenze ze sekce Postřikovače
funguje dobře nemusím tahat velký postřikovač
- pracuje jak má
- je poměrně težký
postřikovač odpovídá jeho ceně
Splnil očekávání.
- Moc fajn velikost, která se dá snadno zabalit i na dovolenou.
Výborný
- velmi snadno se ovládá
- příjemný do ruky
- stabilní
- stříká naprosto úžasně, je možno otáčet tryskou
- reflexní barva pomáhá najít postřikovač, když ho někde zapomenu
- je to perfektní výrobek, jsem moc ráda, že jsem ho koupila
perfektní výrobek, který dělá přesně to, co chci. Ve srovnání s minulým postřikovačem je úžasný, nezanáší se a je velmi výkonný
Jednoduchá obsluha
- koupil jsem jej jako dárek protože ten samý mám již 6let a bez problémů
výborný praktický
- čínská hračka, ale mně stačí
- příjemné, užitečné a dobře se s rozprašovačem pracuje.
- Postríkovač za dobrou cenu, funkční, lehký.
- Teleskopický nástavec 2,8 m, lehký, na středně vysoké stromky ideální a za dobrou cenu.
- Nalévaci otvor do postřikovače cca 1 cm, takže malinkou nálevkou a hrníčkem to trvá dost dlouho, než jej naplníte !!! Velká nevýhoda.
Poměr cena a funkčnost, dobré.
- Kvalita .Výborná regulace rosení.
přiložené dva nástavce na trysky nejsou spolu kompaktibilní, ocenil bych pokud by byly na sebe nastavitelné a tím zvětšily dosah na vzrostlé stromy, jinak spokojenost
- Kompletní výrobek,připraven k okamžitému použití.
S postřikovačem se velice snadno pracuje.Je lehký,snadno se obsluhuje a při nastaveném tlaku 5 bar,velice výkonný.Při aplikaci ochranného postřiku na vysoké a mohutné ovocné stromy,jsme vůbec nemuseli použít žebřík a přitom potřísnění ochranného obleku,bylo minimální-téměř žádné.Maximální spokojenost!
mám již druhý kus
Cekal jsem, ze se natlakuje a vypne, ale motor bezi porad do vypnuti vypinacem.
jednoduchá manipulace, lehký, dobře se nosí, dostatečný dostřik
- funguje podle očekávání s dobrou cenou
Funguje dobře. Má otočnou trysku s krytem, takže rozprašuje přesně tam, kam je potřeba. Snad konečně výrobek, který vydrží. Vzhledem k vyšší ceně, očekávám mnohaletou funkčnost.
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »