Nejnovější recenze ze sekce Postřikovače
- nemusí se pumovat
- netěsní horní uzávěr,netěsní ovládací pistole
- Krátká trubička postřikovací trysky
- Způsob aplikace
Solo 401 1 litr
- Super postřikovač
- Lehký
- Lehce směrovatelný
Vizuelně nádherný, vyzkouším příští týden
Nohel Garden 2,5l
Přidáno: 18. června 2023
(naposledy upraveno 18. června 2023)
Zakoupeno v Speciální zahradnictví
teče voda okolo hrdla kropítka
- Za tu cenu docela dobré. Uvidíme jak bude dlouho sloužit. Je to lepší než pumpovat tlak do nádoby ručně.
- Postřikovač nevytáhne veškerou kapalinu z nádoby. Zůstává v ní zhruba 4 dl kapaliny. Spodek nádoby mohl být konický aby sací hadice zvládla vysát veškerou kapalinu. Zbývající kapalina se dost obtížně vylévá.
Přiznám se čekal jsem tlak vyšší než je uváděno. Za mne 6 barů ani omylem. Spíše max 3. Jinak na takové domácí postřikování to bude stačit.
Lehký avýkonný postřikovač
- Levné, funkční
Používám na osvěžení těla,tak je OK.
Funguje jak má.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- funguje dle popisu
- 4Ah baterie vystačí na celý sad - relativně nízká spotřeba
- dostatečný výběr trysek
- čerpadlo automaticky udržuje tlak a vypíná pokud dosáhne nastavené hodnoty a ekonomicky tak šetří baterii
- relativně velké množství roztoku zůstává neodsáto z nádrže
- není vhodné jej používat na malé množství postřiku
Sací filtr by bylo vhodné umístit do některého z rohů nádrže, aby bylo možno odsát většinu roztoku. Jelikož je umístěn uprostřed, nelze nádrž nahnout, aby se odsál zbytek.
- Už jsem koupila druhý a pumpa opět nefunguje
- Hned po prvním použití praskla jedna z trysek.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu. Velice nás mrzí, že Vám praskla jedna z trysek. Bohužel aktuálně neevidujeme, že byste nás o této skutečnosti informovala. V případě, že bylo s postřikovačem manipulováno dle pokynů výrobce a i přesto došlo k prasknutí jedné z trysek, obraťte se prosím na naše reklamační oddělení, které s Vámi situaci dořeší. Pevně věříme, že bude vše vyřízeno k Vaší spokojenosti.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Levior Postřikovač tlakový zahradní 3L
Přidáno: 14. června 2023
(naposledy upraveno 14. června 2023)
Zakoupeno v MOJE železářství
- krátké ramínko
- Hezky vypadá. Dostřik téměř 8m (pokud spolehlivě funguje).
- Slušná výdrž akumulátoru.
- Při používání nahodile přestával fungovat. Špatná elektronika. Reklamace.
- Nakonec reklamace odvolaná, po rozebrání a kontrole jsem zjistil, že se zkratovaly přívodní dráty přiletované k destičce k ovládající jednotky neznámou černou hmotou. Po vyčištění závada zmizela.
- Nepodařilo se mě dosáhnout na vypínač pokud jsem měl postřikovač na zádech musel jsem napřed zapnout a potom dát na záda.
- Vyšší cena.
Bylo koupeno přes Elektrochrám, bohužel neschoval jsem si fakturu. E schop fakturu zaslal a zařídil odvoz do servisního střediska. (oceňuji tento e-schop) Nakonec jsem na závadu přišel a odstranil jí a reklamaci odvolal). Potom postřikovač začal pracovat jak má a neprve se ukázala síla použitého membránového čerpadla. Snad to vydrží. Pokud se někdo s tím problémem u tohoto výrobku setká aspoň ví odkud fouká vítr.
Pokud by nebylo této závady hodnotil bych sto procenty.
- u mě se jednalo o záruční výměnu za nefunkční minulý model
- Nastavení tlaků v pěti stupních
- Možnost ovládání přes aplikaci, se speciální baterií
- Lepší uzávěr
- Mohlo by být výraznější značení obsahu, např. barevně
splna moje požiadavky
- Nemusí se napumpovat tlak. Stříká vždy při zmáčknutí a puštění spouště.
Proti hobby postřikovačům velký rozdíl. Profi provedení poznáte při první práci s postřikovačem.
- stálý tlak,výborně rozprašuje
- kvalita uspokojivá cena přiměřená
nevím o žádné
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »